<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d17384783\x26blogName\x3dMutfaktakiler:+Bug%C3%BCn+ne+pi%C5%9Firdik?\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://mutfaktakiler.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dtr_TR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://mutfaktakiler.blogspot.com/\x26vt\x3d8829638997459478945', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe", messageHandlersFilter: gapi.iframes.CROSS_ORIGIN_IFRAMES_FILTER, messageHandlers: { 'blogger-ping': function() {} } }); } }); </script>

10.21.2005

İrmik Tatlısı



Bu tariften oldukça fazla tatlı çıkıyor arkadaşlar(20 kalın dilim).
Özellikle kalabalık misafir grupları için ideal.

malzemeler:
4 yumurta
1 bardak şeker
1 bardak yoğurt
1 bardak irmik
5 kahve fincanı un
1 tatlı kaşığı kabartma tozu
1/2 bardak yağ

şerbet:
4 bardak şeker
6 bardak su
1 kaşık limon

Bütün malzemeler karıştırılır ve hamur yağlı tepsiye dökülür ve daha önceden ısıtılmış fırına konulur. Kek altın sarısına dönünce fırından alınır ve şerbet soğuk olarak hamurun üstüne dökülür. Herkese afiyet olsun....

4 Yorum:

At 21/10/05 09:23, Anonymous Adsız ...

Merhabalar,onelikle hepinizin ellerine saglik. Bugunden itibaren hergun ziyaret edecegim bir site.
sevgiler
tobeesh

 
At 21/10/05 11:02, Blogger Pitircik ...

Daha once tatmistim. Goruntusu de ve tadi da harika..Ellerine saglik,
Nazancim!!

 
At 21/10/05 11:05, Blogger Pitircik ...

Simdi aklima geldi. Bir de senin flan vardi. Onu da bir yapip (tabii biz de tadalim), tarifini verirmisin? :)

 
At 20/5/06 13:20, Blogger SELene ...

merhaba

bende Usa da yasiyorum acaba irmik tatlisini pisirirken kac derece firin isisini kullandiniz ve ne kadar sure firinda kaldi?

 

Yorum Gönder

<< Ana Sayfa

Hit Counter